E-Twinning │ Arttırılmış Gerçeklik Projesi

29.04.2021 602

AUGMENTED REALITY WORKSHOP
- ARTTIRILMIŞ GERÇEKLİK PROJESİ -

Dijital ortamda büyüyen öğrencilerle sağlıklı iletişim kurmayı, gerçek nesneleri sanal öğelerle zenginleştirerek öğrenmeyi desteklemeyi, mekansal öğrenmeyi desteklemeyi, çeşitli web2 araçlarını kullanarak ders materyalleri ile ilgili sanal gerçeklik tasarımları oluşturmayı, öğrencilerin becerilerini geliştirmeyi hedefliyoruz.

AR ve VR uygulamalarının öğrencilerin eğitimindeki önemini ve önemini gözlemlemeyi, öğrencilerin hayal gücünü geliştirmeyi ve teknolojiyi derse entegre etmeyi amaçlıyoruz.

Sanal nesnelerle gerçekliğin daha öğretici hale getirileceği artırılmış gerçeklik öğrenme ortamları sayesinde öğrenciler, sanal ortamla zenginleştirilmiş, ulaşamadıkları gerçek ortama ulaşabilecek ve etkileşimde bulunabilecekler.

Projemiz Almanya, Portekiz, Hırvatistan gibi ülkelerden üyelerin olduğu 14 ortaktan oluşmaktadır.