E-Twinning │ Eco Friendly Biology Projesi

14.05.2021 579

E-Twinning │ ECO FRIENDLY BIOLOGY
(ÇEVRE DOSTU BİYOLOJİ)

Boğaziçi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Biyoloji öğretmeni Pınar Gürgöze kurucu üye diğer yedi üye okulla ve öğrencilerle birlikte çevreye daha duyarlı bireyler olmayı hedefleyen e-twinning projesini yürütmektedir.

Günden güne artan kirlilik ve azalan kaynaklar evrensel olarak gerçek bir problemdir. İnsan olarak bu duruma karşı sorumluyuz. Geri dönüşüm materyalleri ve müfredat çerçevesinde Biyoloji konularını birleştirerek bu duruma dikkat çekmek için bu projeyi tasarlamış bulunmaktayız.

Temelde projenin her etkinlik basamağında tüm ortaklarımızın geri dönüşüm materyallerini kullanarak ilgili Biyoloji konularında model ve objeler tasarlamasını amaçladık.

Böylece çevreye daha duyarlı bireyler ve proje tabanlı öğrenme modelini uygulayarak etkin bir öğrenme gerçekleştirmeyi hedefliyoruz.